Είναι το Παγκράτι φιλική για τα παιδιά περιοχή;

στις

Αν μέναμε στο Παγκράτι υποθέτω ότι θα είχα διαφορετική οπτική στο συγκεκριμένο ερώτημα. Επειδή όμως δεν είμαστε μόνιμες κάτοικοι, αλλά επισκέπτες, μπορώ να πω ότι και τις 3 φορές που έχουμε πάει με τη Χριστίνα, φεύγω με το συναίσθημα ότι πρόκειται για μια kids friendly περιοχή. Ειδικά τώρα που ο καιρός ανοίγει! Γιατί το Παγκράτι έχει πλατείες με ωραία μαγαζιά, όπου μπορείς να απολαύσεις φαγητό, brunch ή καφέ και τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους στην πλατεία. Αυτή ακριβως την παράμετρο είχα στο μυαλό μου, όταν πρότεινα μέσα στην εβδομάδα στη φίλη μας mama petounia και την κόρη της Χριστίνα να πάμε για φαγητό το μεσημέρι του Σαββάτου στο Παγκράτι. Και μπορεί χθες στο φαγητό να μην ήμασταν τόσο τυχερές, το καφεδάκι όμως που ακολούθησε μετά στο ohh boy μας αποζημίωσε.

Ακόμα και σε αυτό το μαγαζί, που δεν είναι σε πλατεία, αλλά σε ένα από τους ωραίους δρόμους της περιοχής, στην Αρχελάου, τα κορίτσια μας βρήκαν τρόπο να παίζουν σε ένα μικρό άνοιγμα που υπάρχει στη διπλανή πολυκατοικία. Αυτό φυσικά έγινε αφού πρώτα έφαγαν τα υπέροχα γλυκά του ohh boy.

To ohh boy είναι ένα μικρό και πολύ ζεστό cafe στο οποίο μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικά γλυκά, ακόμα και αν είσαι vegan ή κάνεις διατροφή. Μπορείς να κάνεις επίσης άπειρες ερωτήσεις στα παιδιά που δουλεύουν και εκείνα να σου απαντούν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, όπως έκανε ο ευγενεστατος Σωτηρης. Αν πας στο ohh boy, κάνε ένα κόπο να ρίξεις μια ματιά και στο The Market που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και στο όποιο θα βρεις ωραία βιολογικά προϊόντα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s