Μα τι χρονιά είναι τελικά το 2018;

στις

Κάποιοι λένε ότι αν μια χρονιά δεν έχεις απώλειες (ανθρώπινες εννοείται, όχι υλικές) τότε ναι, είναι μία καλή χρονιά. Από αυτή την οπτική, λοιπόν, το 2018 για μένα ήταν μια καλή χρονιά, ενώ αν θα έπρεπε να ζητήσω μόνο ένα πράγμα για το 2019 θα είναι να έχω δίπλα μου γερούς, δυνατούς και χαρούμενους τους ανθρώπους μου. Αυτό και μόνο είναι αρκετό και καθόλου παρωχημένο.

Αν κατά τα άλλα, θα έπρεπε να στρίμωξω σε φωτογραφικά κολάζ τις καλύτερες στιγμές του 2018, τότε νομίζω ότι τα κολάζ που θα δημιουργούσα θα ήταν κάπως έτσι. Πρώτα από όλα το εξώφυλλο θα ήταν αφιερωμένο στη Χριστίνα. Πείτε με πάλι παρωχημένη, αλλά η μεγάλη χαρά στη ζωή μου είναι η κόρη μου (και ευτυχώς δεν είναι η μόνη). Για εξώφυλλο λοιπόν θα διάλεγα αυτή την καλοκαιρινή, φαφουτικη και χαμογελαστή φωτογραφία, την οποία για να τη βγάλω είχε προηγηθεί λίγη γκρίνια από τη Χριστίνα.

Αν θα έπρεπε να φτιάξω ενα κολάζ με τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς (εντάξει, δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα για έναν άνθρωπο Ζυγό που λατρεύει τις φωτογραφίες), νομίζω ότι θα επέλεγα αυτές, γιατί αυτές συνοδεύονται από μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μας για το 2018.

Επειδή όμως λατρεύω τις φωτογραφίες, δεν γίνονταν να περιοριστω σε ένα μόνο κολάζ. Γι’αυτό ετοίμασα διάφορα, χάρη στην υπέροχη εφαρμογή unfold.

Αυτό λοιπόν είναι το κολάζ με τις αγαπημένες δικές μου φωτογραφίες στο Instagram. Δεν ανεβάζω συχνά selfies, προτιμώ λίγες και καλές. Και οι καλύτερες είναι πάντα με ανθρώπους που φωτίζουν τη ζωή μου.

Το κολάζ με τις καλύτερες φωτογραφίες της Χριστίνας είναι αυτό.

Το 2018 ήταν μια χρονιά με πολλά ωραία παιδικά βιβλία. Το κολάζ με μερικά από αυτά είναι κάπως έτσι.

Είμαι πολυ χαρούμενη γιατί το 2018 διάβασα πολλά βιβλία. Τα πιο αγαπημένα μου είναι αυτά

Το κολάζ με τις καλύτερες φωτογραφίες των ταξιδιών μας είναι κάπως έτσι

Τα προϊόντα ομορφιάς που δοκίμασα το 2018 είναι άπειρα. Αυτά είναι κάποια από τα πιο αγαπημένα

Βλέποντας λοιπόν όλες τις φωτογραφίες μαζεμένες, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ακόμα και αν το 2018 δεν ήταν μια ονειρεμένη και συναρπαστική χρονιά, ήταν μια καλή χρονιά και είμαι αρκετά ευγνώμων για όσα έφερε.

Το 2019 λοιπόν, δεν εύχομαι, αλλά θέλω να είμαστε καλά για να ζούμε πολλές τέτοιες όμορφες στιγμές. Να κάνουμε πολλά ταξίδια, να διαβάσουμε πολλά βιβλία, να κάνουμε όμορφες βόλτες με τους φίλους μας, να λέμε «όχι» σε ο,τι μας βαραίνει ή είναι ψεύτικο και να μπορούμε να εκτιμάμε όσα έχουμε.

Καλή χρονιά σε όλους 🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s