Το ArGOODaki και εγώ

στις

Η σχέση μας μετράει πολλά χρόνια! Το πρώτο μου ArGOODaki το απέκτησα πολλά χρόνια πριν αποκτήσουμε τη Χριστίνα, γιατί θεωρούσα ότι με αυτή την ενέργεια των Goody’s μπορούσα και εγώ να βοηθήσω παιδιά που το έχουν ανάγκη. Κάθε χρόνο μάλιστα, δεν αγόραζα ένα αλλά περισσότερα ArGOODakia.

Το ArGOODaki επίσης το αγαπάω πολύ και για έναν ακόμα λόγο: είναι το μόνο παιχνίδι που είχε και αγαπούσε πολύ ο σκύλος μας. Του είχαμε χαρίσει ένα καφέ ArGOODaki το οποίο όταν το έβαζε κάτω από τη μουσούδα του δεν άφηνε κανέναν να το πλησιάζει. Μέχρι που γεννήθηκε η Χριστίνα και ένα χρόνο περίπου μετά ήταν η μόνη που την άφησε να πάρει το ArGOODaki χωρίς να γρυλίσει.

Από τότε που γεννήθηκε η Χριστίνα, εννοείται ότι το ArGOODaki και τα συλλεκτικά δώρα τα κρατάει εκείνη. Η κόκκινη τσάντα με τα αρκουδάκια που είχαμε πάρει πριν από 3 Χριστούγεννα, είναι το δώρο των Goody’s Burger House που έχει ευχαριστηθεί πολύ.

Φέτος λοιπόν τα Goody’s Burger House και το ArGOODaki θα προσφέρουν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» τεχνικό εξοπλισμό και υλικά αναγκαία για την εκπαίδευση, την ομαλή κοινωνική ένταξη και την επαγγελματική αποκατάστασή των παιδιών με διαταραχές αυτιστικού φάσματος.

Όσον αφορά τα συλλεκτικά δώρα που μπορείς να βρεις, εκτός από το κλασικό αρκούδο, υπάρχει ένα backpack, ένα σετ με κούπες, ένα hippity hop, ένα ημερολόγιο και μια fleece κουβερτούλα.

Εσύ ποιο θα πάρεις;

Καλά Χριστούγεννα!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s