Αυτό είναι το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο

στις

 Ανήκω στους τυχερούς, αφού για μένα ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα και μου έφερε ένα πραγματικά υπέροχο δώρο.

Για την ακρίβεια ο δικός μου Άγιος Βασίλης φέτος ονομάζεται Σοφία Κοντουκα και έκανε στην οικογένεια μου ένα υπέροχο δώρο: μια οικογενειακή φωτογράφιση. Η Σοφία είναι φωτογράφος και είναι εκείνη με την οποία πριν από λίγο καιρό είχαμε κάνει ένα workshop για να δημιουργήσουμε με κάποιες φίλες μου ένα scrapbook με φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά λοιπόν είχαμε ραντεβού με τη Σοφία ένα Σάββατο το πρωί, οικογενειακώς, σε ένα όμορφο πάρκο στην Κηφισιά για να μας φωτογραφίσει. Ήμασταν τυχεροί γιατί παρόλο το κρύο των βορείων προαστίων είχε έναν υπέροχο ήλιο και τα χρώματα στο πάρκο ήταν το κάτι άλλο. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης μπορείς να το δεις.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματουν εδώ, αφού την Πέμπτη η Σοφία μου έστειλε ένα κουτί και το κουτί αυτό δεν περιείχε μόνο κάποιες από τις φωτογραφίες τυπωμένες και το usb με τις φωτογραφίες, αλλά περιείχε και τις εξής εκπλήξεις: μια Χριστουγεννιάτικη μπάλα με δύο φωτογραφίες μας, ενα παζλ μιας φωτογραφίας μας και μια κούπα στην οποία είχε τυπωθεί μια φωτογραφία μας.

Αν λοιπον θέλεις να κάνεις ένα ιδιαίτερο δώρο φέτος στην οικογένεια σου, μη το σκέφτεσαι, αυτό νομίζω ότι είναι ένα δώρο που θα το ευχαριστηθειτε όλοι πολύ και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, αλλά και μετά έχοντας στα χέρια σας τις φωτογραφίες σας.

Η Σοφία Κοντουκα λοιπόν εχει δημιουργήσει δύο πακέτα: το πρώτο περιλαμβάνει μια οικογενειακή φωτογράφιση απο την οποία παίρνεις σε υψηλή ανάλυση 50 φωτογραφίες σε usb και επιλέγεις να σου τυπώσει 5 φωτογραφιες. Το δεύτερο πακέτο περιλαμβάνει ο,τι και το πρώτο, αλλά και ένα κουτί σαν το δικό μου με μια μπάλα, ένα παζλ και μια κούπα. Η φωτογράφιση γίνεται στα βόρεια προάστια γιατί εκεί η Σοφια έχει ανακαλύψει υπέροχα μέρη αλλά και στο studio της, όπου στον κήπο έχει δημιουργήσει ένα υπεροχο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον με ένα ξύλινο σπιτάκι. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.

Αν έχεις άγχος για τη φωτογράφιση, έχω να σου πω ότι η Σοφία εκτός από ταλαντούχα φωτογράφος, είναι γλυκύτατη και μαμά, και έτσι μόλις μιλήσετε λίγο μαζί της να νιώσετε άνετα όλα τα μέλη της οικογένειάς.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s