Να παίρνει η κόρη και της μαμάς να μη δίνει

στις

Μου το είχε πει μια φίλη μου πριν γίνω μαμά, αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι είχε δίκιο. Οι γυναίκες όταν γίνονται μαμάδες, ξεχνάνε τις δικές του καταναλωτικές ανάγκες και επιθυμίες και αγοράζουν πράγματα μόνο για τα παιδιά τους.  Η φίλη μου έχει απόλυτο δίκιο και το κατάλαβα σχεδόν με το που έμεινα έγκυος. Δεν έχω ξεχάσει παντελώς τις δικές μου ανάγκες, αλλά σίγουρα αγοράζω περισσότερα πράγματα πλέον στη Χριστίνα παρά σε εμένα. Και το γεγονός αυτό το βλέπω να ισχύει και στα πιο προσωποποιημένα δώρα που λαμβάνω λόγω της δουλειάς, όπου το όνομα «Χριστίνα» υπερτερεί του ονόματος «Μαρία».

Μόνο αυτή την εβδομάδα έχω δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Το πρώτο ήταν στην παρουσίαση της αντηλιακής σειράς της Nuxe, όπου ο artist Βασίλης Μιχόπουλος (https://www.facebook.com/vmixo/) ζωγράφιζε πάνω σε μια υφασμάτινη τσάντα το όνομά μας. Επειδή λοιπόν εγώ έχω άπειρες τσάντες, το όνομα που ζωγράφισε πάνω στην τσάντα ήταν το Christina My Princess.

IMG_20180416_151633_931

IMG_20180416_151653_915.jpg

IMG_20180416_152024_907.jpg

To ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε την ακριβώς επόμενη ημέρα, όταν επισκέφτηκα το ολοκαίνουριο Aveda Teo κομμωτήριο στη Νέα Ερυθραία. Αφού λοιπόν απόλαυσα τις θεραπείες με τα προϊόντα και τους experts της Aveda (αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου δώρο μια επίσκεψη στο κομμωτήριο της Aveda και να δοκιμάσεις τα προϊόντα της), μου έκαναν δώρο μια βούρτσα Aveda, πάνω στην οποία χάραζαν το όνομά μας. Εγώ και αυτή τη φορά δεν ζήτησα να χαράξουν το όνομα «Μαρία», αλλά το «Χριστίνα» και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες, η τσάντα και η βούρτσα καταχωρήθηκαν στην κόρη μου. 

IMG_20180417_132701_208.jpg

IMG_20180417_133249_380.jpg

IMG_20180417_145208_880

Δεν μπορώ να πω ότι καταπιέζομαι όταν σε τέτοια ζητήματα με την κόρη μου βάζω τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα. Ίσα-ίσα, το κάνω με μεγάλη χαρά, γιατί μοιράζομαι με τον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο τα πράγματα που μου αρέσουν και που αγαπώ. Και όσο η Χριστίνα μεγαλώνει, τόσο το μοίρασμα αυτό το απολαμβάνω.

Ακολούθησε με στο Ιnstagram: Stamati23

Ακολούθησε με στο: www.facebook.com

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s